Özel Günlerinizde ve Kalabalık Toplantılarınızda Yanınızdayız

Pide, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Farklı malzemeler kullanarak hazırladığımız pide çeşitleri her damak zevkine uyacak lezzettedir. Pide Sarnıç olarak en leziz pide çeşitlerini beğeninize sunuyoruz. Kıymalı pide, pide çeşitlerimiz içerisinde en bilinen ve beğenilen pide çeşidi olsa da bunun yanı sıra birçok pide çeşidimiz müşterilerimizin damak zevkine uygun olarak hazırlanıp sunulur. Kıymalı yumurtalı pide, kıymalı kaşarlı pide, kaşarlı sade pide, kaşarlı yumurtalı pide, kuşbaşılı sade pide, kuşbaşılı kaşarlı pide, tavuklu sade pide, tavuklu kaşarlı pide gibi birbirinden leziz pide çeşitlerimiz bulunuyor. Aşçılarımız tarafından hazırlanan lezzetli pide çeşitlerimizden istediğinizi seçerek tadabilirsiniz. Doyurucu ve oldukça lezzetli pidelerimizi tattığınızda vazgeçemeyeceksiniz.

Özel Günlerinizde Hizmetinizdeyiz

Nişan, düğün, sünnet, mevlit, cenaze gibi tüm toplu yemek ihtiyacınızda yanınızdayız. Toplu yemekler için pide misafirlerinize sunacağınız hem lezzetli hem de uygun bir ikram olacaktır. Kalabalık insan topluluğuna servisi de çok kolay bir şekilde yapılabilen pide en pratik ikram olacaktır. Doyurucu ve lezzetli bir yiyecek olan pide kalabalık misafirleriniz için tercih edebileceğiniz en güzel ikram olur. Pide Sarnıç olarak tüm toplu yemek siparişlerinizde leziz pide çeşitlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Profesyonel çalışma anlayışı ile istediğiniz gün ve saatte sıcak pide servisi için hizmet veririz. Uygun fiyat garantisi ile bütçenizi sarsmadan kalabalık toplantılarınıza en hesaplı yemek fırsatını sunarız.

Çalışma Prensibi ve Hizmetlerimiz

Sarnıç pide olarak yılların verdiği tecrübe ve müşteri odaklı çalışma prensibi ile sizlere hizmet vermekteyiz. Kurumsal ve profesyonel çalışma anlayışı ile güler yüzlü personelimiz en lezzetli pide çeşitlerini beğeninize sunar. Pide Sarnıç alo paket servisi ile kapınıza kadar pide hizmeti sunuyoruz. Toplu yemeklerde dakik çalışma prensibi ile tam saatinde sıcak pide olanağı sağlıyoruz. Oldukça temiz ve hijyen kurallarına uygun çalışma ortamında pide ustası aşçılarımız tarafından özenle hazırlanan birbirinden lezzetli pide çeşitlerimiz ile damak zevkinize hitap ediyoruz. Keyifli ve leziz bir yemek için pide çeşitlerimizi denemelisiniz. Damak zevkinize uygun pideyi seçerek keyifli bir yemeği zevke dönüştürebilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir